Horúce sendviče s tuniakom v teplovzdušnej fritéze

Celkový čas: 15 min
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 0 Priemer: 0]
0 Pridať k obľúbeným

Horúce sendviče s tuniakom v teplovzdušnej fritéze

Čas prípravy 10 mins Čas varenia 5 mins Celkový čas 15 min
Teplota prípravy: 200  C

Postup

  1. Príprava tuniaka. Scedíme tuniaka z konzervy a vložíme ho do misky. Vidličkou ho rozdrvíme na jemnejšiu konzistenciu.

  1. Cibuľová chuť. Jarnú cibuľku nakrájame na tenké plátky a pridáme k tuniakovi.

  1. Dochutenie. Pokvapkáme olivovým olejom, pridáme balzamikový ocot, soľ a korenie podľa chuti. Dôkladne premiešame.

  1. Príprava chleba. Na dosku na krájanie položíme 8 plátkov sendvičového chleba.

  1. Maslový základ. Maslo rozpustíme v mikrovlnnej rúre a rozotrieme na 4 plátky chleba.

  1. Plnenie sendvičov. Maslové plátky otočíme natretou stranou nadol. Na nenatretú stranu rovnomerne rozotrieme tuniakový šalát.

  1. Sýrová vrstva. Posypeme ho bohatou vrstvou nastrúhaného čedaru, aby sa pekne roztopil.

  1. Zatvorenie sendviča. Položíme zvyšné 4 plátky chleba na vrch a potrieme ich rozpusteným maslom.

  1. Pečenie. Sendviče uložíme na podnos a pečieme pri 200 °C v režime MANUAL približne 5 minút, kým sú krásne zlatisté a chrumkavé.

  1. Servírovanie. Podávame horúce so zeleným šalátom, ktorý dodá sviežosť a vyváženú chuť.

Tip

    • Krehký toast. Ak chceš sendviče ešte chrumkavejšie, môžeš použiť kváskový chlieb alebo ciabattu namiesto klasického sendvičového chleba. Dodajú skvelú textúru a výraznejšiu chuť.

    • Bylinkové maslo. Namiesto obyčajného masla vyskúšaj zmiešať rozpustené maslo s nadrobno nasekaným cesnakom a čerstvými bylinkami (pažítka, petržlen alebo tymian). Natri ho na chlieb pre extra aromatický zážitok.

    • Šťavnatý doplnok. Pridaj plátky paradajky alebo nakladanú uhorku medzi tuniakovú zmes a syr, aby boli sendviče ešte sviežejšie a šťavnatejšie.

    • Pikantný nádych. Ak máš rád mierne štipľavé chute, pridaj pár kvapiek sriracha omáčky alebo trochu dijonskej horčice do tuniakovej zmesi.

Kľúčové slová: Horúce sendviče s tuniakom, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)