Plnené portobello

Celkový čas: 30 min
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným
Čas prípravy 10 mins Čas varenia 20 mins Celkový čas 30 min
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Plnené portobello je skvelá voľba pre milovníkov chutných a zdravých pokrmov. Táto veľká a mäsitá huba sa dá naplniť rozmanitými náplňami, ako sú syr, špenát, cesnak alebo šunka, a následne zapiecť do zlatista. Je to ideálne predjedlo, ľahká večera alebo originálna príloha, ktorá očarí každého na prvý pohľad aj chuť!

Ingrediencie

Instructions

  1. Prvým a najdôležitejším krokom je dôkladné očistenie hríbov. Očistíme ich od nečistôt, odstránime zeminu, odrežeme stonky a v tomto stave ich trochu osolíme.

  1. Cibuľu a slaninu nakrájame na malé kúsky, zmiešame so syrom, rozšľaháme vajce a lyžicou naplníme hríby zmesou.

  1. Potom ich pečieme v rozpálenej fritéze pri teplote 180 stupňov Celzia. Plnené hríby by mali byť hotové do 20 minút.

Kľúčové slová: Portobello, Huba, Huby, Hríby, Slanina, Recepty do teplovzdušnej fritézy,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.