Krabie krokety

Celkový čas: 35 min Náročnosť: Mierne pokročilé
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným

Krabie krokety

Náročnosť: Mierne pokročilé Čas prípravy 20 mins Čas varenia 15 mins Celkový čas 35 min
Teplota prípravy: 200  C

Popis

Krabie krokety sú ideálne na slávnostné večery, rodinné oslavy alebo ako rýchly snack pre vašich hostí. Ich príprava vás poteší svojou jednoduchosťou a výsledok nadchne svojou lahodnou chuťou.

Ingrediencie

Sruviny na obal

Postups

  1. Olivový olej, cibuľu, papriku, korenie a zeler opražiť v malej panvici pri strednej
    teplote 4-5 minút. Potom zobrať zo sporáka a nechať vychladiť

  1. Vymiešajte strúhanku, olivový olej a soľ na jemnú masu. Dajte strúhankovú masu,
    vajíčka a múku na 3 rôzne taniere. Zmiešajte ostatné prísady: krabie mäso, bielky,
    majonézu, kyslú smotanu, korenie a zeleninu vo väčšej miske.

  1. Rozohrejte teplovzdušnú fritézu na 200 °C. Vyformujte krabie mäso do veľ kosti
    golfových loptičiek, vyvaľ kajte v múke, potom vo vajíčkach a nakoniec v strúhanke,
    vyformujte ich pritom na krokety. Vložte do koša, nepreplňte ho. Každý kôš fritujte asi
    8 – 10 minút alebo kým krokety nebudú zlatohnedé.

Kľúčové slová: Krabie krokety, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.