
Kórejské BBQ Satay
Popis
Kórejské BBQ Satay: Pikantné špízy plné exotických chutí
Satay, tradičné ázijské špízy, získavajú v kórejskom BBQ prevedení úplne nový rozmer. Kombinácia jemného mäsa, výrazných kórejských marinád a grilovania robí z týchto špízov perfektnú voľbu na oslavy, rodinné večere alebo letné grilovačky.
Ingrediencie
Postup
-
Nastoknite opatrne každý kúsok mäsa na menšiu drevenú ihlu. Zmiešajte všetky
ostatne prísady vo väčšej miske, vložte aj napichnuté mäská, dobre premiešajte
a prikryté odložte na 2 – 24 hodín do chladničky.
-
Rozohrejte teplovzdušnú fritézu na 200 °C. Ihlu s mäsom osušte papierovou
utierkou a vložte do jej polovičky do koša, každý kôš nechajte fritovať 5 – 7 minút.