Kórejské BBQ Satay

Porcie: 4 Celkový čas: 2 hod 30 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným

Kórejské BBQ Satay

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 15 mins Čas varenia 15 mins Čas na odležanie 2 hrs Celkový čas 2 hod 30 min
Teplota prípravy: 200  C Porcie: 4

Popis

Kórejské BBQ Satay: Pikantné špízy plné exotických chutí

Satay, tradičné ázijské špízy, získavajú v kórejskom BBQ prevedení úplne nový rozmer. Kombinácia jemného mäsa, výrazných kórejských marinád a grilovania robí z týchto špízov perfektnú voľbu na oslavy, rodinné večere alebo letné grilovačky.

Ingrediencie

Postup

  1. Nastoknite opatrne každý kúsok mäsa na menšiu drevenú ihlu. Zmiešajte všetky
    ostatne prísady vo väčšej miske, vložte aj napichnuté mäská, dobre premiešajte
    a prikryté odložte na 2 – 24 hodín do chladničky.

  1. Rozohrejte teplovzdušnú fritézu na 200 °C. Ihlu s mäsom osušte papierovou
    utierkou a vložte do jej polovičky do koša, každý kôš nechajte fritovať 5 – 7 minút.

Kľúčové slová: Kórejské BBQ Satay, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.