“Chrumky” z cestovín

Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným

“Chrumky” z cestovín

Náročnosť: Začiatočnícke

Ingrediencie

Instructions

  1. Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu.

  1. Uvarené cestoviny precedíme, prepláchneme pod studenou tečúcou vodou a následne ich v miske zmiešame s korením, olejom a s nastrúhaným parmezánom, alebo lahôdkovým droždím.

  1. Teplovzdušnú fritézu predhrejeme na 200 stupňov. Potom do nej pridáme cestoviny a pečieme ich 5 minút.

  1. Potom ich poprehadzujeme, aby sa nepripálili a pečieme ešte 2 - 3 minúty do zlatista, v závislosti od veľkosti cestovín.

Kľúčové slová: “Chrumky” z cestovín, cestoviny, kura v teplovzdušnej fritéze, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.