“Chrumky” z cestovín v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 0 Priemer: 0]

“Chrumky” z cestovín v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke

Ingrediencie

Postup na chrumky z cestovín

  1. Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu.

  1. Po precedení cestoviny jemne prepláchnite pod studenou tečúcou vodou, aby ste ich osviežili a znížili teplotu. Preneste ich do misky a dôkladne premiešajte s vaším obľúbeným korením, kvalitným olivovým olejom a nastrúhaným parmezánom, alebo lahôdkovým droždím, podľa preferencie. Takto pripravené cestoviny budú nielen chutné, ale aj aromatické.

  1. Teplovzdušnú fritézu predhrejeme na 200 stupňov. Potom do nej pridáme cestoviny a pečieme ich 5 minút.

  1. Počas pečenia cestoviny jemne poprehadzujte, aby ste zabránili ich pripáleniu a dosiahli rovnomerné prepečenie. Nechajte ich piecť ešte 2 - 3 minúty, kým sa neprepečú do krásneho zlatista, pričom čas závisí od veľkosti cestovín. Verím, že si pochutíte na tomto voňavom a lahodnom výsledku. Dobrú chuť!

Kľúčové slová: “Chrumky” z cestovín, cestoviny, kura v teplovzdušnej fritéze, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Did you make this recipe?

Tag #wpdelicious and #deliciousrecipesplugin if you made this recipe. Follow @wpdelicious on Instagram for more recipes.

Pin this recipe to share with your friends and followers.

pinit
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.