Chrumkavé hranolky so syrom a šunkou v teplovzdušnej fritéze.

Celkový čas: 20 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 1 Priemer: 5]
0 Pridať k obľúbeným

Chrumkavé hranolky so syrom a šunkou v teplovzdušnej fritéze.

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 5 mins Čas varenia 15 mins Celkový čas 20 min
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Malé hranolkové dielko, ktoré spojí klasiku s vynaliezavosťou. Chrumkavé hranolky sa zmenia na syrovo-šunkové vežičky, ktoré si zamiluje každý milovník rýchlych a sýtych chuťoviek.

Ingrediencie

Postup na hranolky so syrom a šunkov

  1. Predpečenie hranoliek: Upeč hranolky v rúre alebo fritéze do polomäkka, nech držia tvar, ale nie sú ešte úplne hotové.

  1. Napichovanie: Hranolky opatrne napichaj na špajle – môžeš striedať rôzne dĺžky, tvary alebo ich usporiadať ako minivežu.

  1. Syrovo-šunková koruna: Na napichnuté hranolky polož plátok cheddar, naň šunku a nakoniec zasyp strúhaným Eidamom.

  1. Korenie a dochutenie: Jemne osol, okoreň – ak máš rád pikantnejšie, pridaj trochu chilli alebo papriky.

  1. Zapekanie: Daj celé špajle do rúry predhriatej na 200°C na cca 10 minút – kým sa syr pekne roztopí a hranolky budú zlatavé.

Video

Kľúčové slová: pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.