Bravčové kotlety s pečenou zeleninou v teplovzdušnej fritéze

Porcie: 3 Celkový čas: 55 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 0 Priemer: 0]
Bravčové kotlety s pečenou zeleninou v teplovzdušnej fritéze
0 Pridať k obľúbeným

Bravčové kotlety s pečenou zeleninou v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 40 mins Čas varenia 15 mins Celkový čas 55 min
Teplota prípravy: 180  C Porcie: 3 Kalórie: cca 450 kcal

Popis

Lahodná harmónia chutí: Bravčové kotlety s pečenou zeleninou z teplovzdušnej fritézy

Vôňa rozmarínu, šťavnaté bravčové kotlety a farby dozrievajúcej zeleniny vytvoria na tanieri malý zázrak. Teplovzdušná fritéza sa stáva vaším tichým pomocníkom – bez zbytočného oleja, ale s maximálnym chuťovým zážitkom.

🥩 Bravčové kotlety – jemne marinované v zmesi cesnaku, olivového oleja a provensálskych byliniek, sú po upečení zvonku krásne chrumkavé a vnútri zostávajú šťavnaté.

🥕 Pečená zelenina – kombinácia farebnej papriky, cukety, mrkvy a červenej cibule sa v teplovzdušnej fritéze mení na karamelizované kúsky plné sladkej, prirodzenej chuti.

Ingrediencie

Postup na: Bravčové kotlety s pečenou zeleninou v teplovzdušnej fritéze

  1. Kotlety potri olivovým olejom, cesnakom, tymianom, soľou a korením. Nechaj marinovať aspoň 30 minút.

  1. Zeleninu nakrájaj na väčšie kúsky, potri olejom a osoľ.

  1. Vlož zeleninu do jedného koša fritézy, kotlety do druhého (ak máš dvojitý model).

  1. Peč pri 180 °C cca 15–20 minút. Zeleninu v polovici premiešaj, kotlety otoč.

Tip:

  1. Ak máš len jeden košík, peč najprv zeleninu, potom mäso. Výsledkom sú šťavnaté kotlety s chrumkavou kôrkou a perfektne upečená zelenina.

Kľúčové slová: pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)