Tuniakové steaky s bylinkovým maslom v teplovzdušnej fritéze

Porcie: 2 Celkový čas: 18 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 0 Priemer: 0]
0 Pridať k obľúbeným

Tuniakové steaky s bylinkovým maslom v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 10 mins Čas varenia 8 mins Celkový čas 18 min
Teplota prípravy: 200  C Porcie: 2 Kalórie: cca 350 kcal

Popis

Tuniakové steaky s bylinkovým maslom sú skutočnou lahôdkou pre milovníkov rýb. Šťavnaté, jemne opečené mäso sa vo fritéze pripraví rýchlo a bez zbytočného tuku, pričom si zachová svoju prirodzenú chuť. Rozpustené bylinkové maslo s čerstvými bylinkami a citrónovou arómou dodá steakom sviežosť a luxusný nádych, vďaka čomu sa z obyčajnej večere stane gurmánsky zážitok.

Ingrediencie

Na bylinkové maslo:

Postup na: Tuniakové steaky s bylinkovým maslom v teplovzdušnej fritéze

  1. Príprava bylinkového masla

    • Maslo zmiešaj s petržlenovou vňaťou, pažítkou, cesnakom, citrónovou kôrou, soľou a korením.

    • Vytvaruj do valčeka, zabaľ do potravinovej fólie a daj do chladničky stuhnúť.

  1. Príprava tuniaka

    • Tuniakové steaky potri olivovým olejom, osoľ a okoreň z oboch strán.

    • Pokvapkaj citrónovou šťavou.

  1. Pečenie v teplovzdušnej fritéze

    • Predhrej fritézu na 200 °C.

    • Steaky vlož do košíka a peč 3–4 minúty z každej strany (tuniak má byť šťavnatý a ružový vo vnútri – prepečenie uprav podľa chuti).

  1. Servírovanie

    • Na horúce steaky polož plátok bylinkového masla, nech sa rozpustí.

    • Podávaj s grilovanou zeleninou alebo čerstvým šalátom.

Tip:

  1. Ak máš rád výraznejšiu chuť, pridaj do bylinkového masla aj trochu drveného červeného chilli.

Kľúčové slová: recepty do teplovzdušnej fritézy, Pečený chlieb, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)