
Tortilla slimáky s arašidovým maslom z teplovzdušnej fritézy
Popis
Tieto slimáky sú dôkazom, že aj pár jednoduchých ingrediencií dokáže vytvoriť dezert, ktorý si zamiluješ na prvé zahryznutie. Jemná tortilla sa zmení na zlatistý, chrumkavý základ, keď ju zapečieš v teplovzdušnej fritéze. Vo vnútri sa ukrýva neodolateľná kombinácia krémového arašidového masla, nadýchaného cream cheese a roztopenej čokolády – sladko-slaná harmónia, ktorá sa rozplýva na jazyku.
Ingrediencie
Postup na: Tortilla slimáky s arašidovým maslom z teplovzdušnej fritézy
-
Nachystajte si všetky potrebné suroviny :)
-
Rozotrite na tortillu cream cheese, arašidové maslo, a posypte kúskami čokolády.
-
Zarolujte a potrite rozpusteným maslom.
-
Nakrájajte na kolieska a vložte do fritézy. Pečieme 6 - 8 minút pri 200°C.
-
Vychutnávame :)