Pikantné bravčové medailóniky z teplovzdušnej fritézy

Celkový čas: 52 min
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 1 Priemer: 5]
0 Pridať k obľúbeným

Pikantné bravčové medailóniky z teplovzdušnej fritézy

Čas prípravy 40 mins Čas varenia 12 mins Celkový čas 52 min
Teplota prípravy: 190  C

Popis

pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Ingrediencie

Postup na pikantné bravčové medailóniky z teplovzdušnej fritézy

  1. Mäso nakrájaj na cca 2 cm hrubé medailóniky.

  1. V miske zmiešaj olej, horčicu, cesnak, papriku, chilli, soľ a korenie.

  1. Marinuj medailóniky aspoň 30 minút (môžeš aj cez noc).

  1. Vlož do fritézy v jednej vrstve.

  1. Peč pri 190 °C cca 10–12 minút, v polovici otoč. Vnútro má byť šťavnaté, povrch jemne karamelizovaný.

Tip:

  1. Skvelé s pečenými batátmi, klasickými zemiakmi alebo čerstvým šalátom. A ak chceš luxusný finish — na medailóniky po dopečení polož tenký plátok masla s bylinkami.

Kľúčové slová: pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.