Pečený losos

Celkový čas: 25 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným
Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 10 mins Čas varenia 15 mins Celkový čas 25 min

Ingrediencie

Postup

  1. Lososa opláchnite v studenej vode a osušte. Citrón prekrojte na polovicu. Jednu polovicu nakrájajte na tenké plátky. Z druhej polovice vytlačte šťavu.

  1. Lososa vložte do panvice teplovzdušnej fritézy vystlanej papierom na pečenie. Pokvapkajte ho olivovým olejom a citrónovou šťavou, dochuťte soľou a korením a rovnomerne naň rozložte plátky citróna. Pečte pri teplote 160 °C približne 15 minút. V závislosti od hrúbky bude losos zvnútra ešte mierne glazúrovaný. Ak ho máte radšej dobre prepečeného, je vhodnejšie 20 minút.

Kľúčové slová: Pečený losos z teplovzdušnej fritézy, Pečený losos, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.