Pečené buchty v teplovzdušnej fritéze

Celkový čas: 28 min
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 0 Priemer: 0]
0 Pridať k obľúbeným

Pečené buchty v teplovzdušnej fritéze

Čas prípravy 10 mins Čas varenia 18 mins Celkový čas 28 min
Teplota prípravy: 180  C

Popis

🥯 Pečené buchty v teplovzdušnej fritéze – vôňa domova v modernom šate!

Zabudni na zdĺhavé pečenie v rúre – buchty z teplovzdušnej fritézy sú nadýchané, jemné a hotové za pár minút. Stačí pripraviť klasické kysnuté cesto, naplniť ho obľúbeným lekvárom, tvarohom či makom, a nechať fritézu pracovať za teba.

Ingrediencie

Postup pečené buchty v teplovzdušnej fritéze

  1. Priprav kvások Droždie rozmiešaj v mlieku s cukrom a nechaj vykysnúť.

  1. Vypracuj cesto Zmiešaj múku, vajce, soľ a kvások. Nechaj kysnúť cca 1 hodinu.

  1. Vytvaruj buchty Rozvaľkaj cesto, naplň lekvárom alebo inou plnkou, zabaľ a nechaj ešte chvíľu podkysnúť.

  1. Pečenie Vlož buchty do fritézy na papier na pečenie, potri maslom alebo olejom. Peč pri 160–170 °C asi 20–25 minút, kým budú zlatisté.

  1. Dokončenie Po upečení potri rozpusteným maslom a posyp cukrom, makom alebo orechmi.

Tip:

  1. Výsledok bude skôr ako pečené buchty – chrumkavé navrchu, mäkké vnútri.
    - Ak máš fritézu s funkciou naparovania, môžeš dosiahnuť ešte vláčnejší efekt.

Kľúčové slová: pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.