Mäsový koláči z teplovzdušnej fritézy

Porcie: 4 Celkový čas: 35 min
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 1 Priemer: 5]
0 Pridať k obľúbeným

Mäsový koláči z teplovzdušnej fritézy

Čas prípravy 10 mins Čas varenia 20 mins Čas na odležanie 5 mins Celkový čas 35 min
Teplota prípravy: 180  C Porcie: 4

Popis

Tento mäsový koláč z teplovzdušnej fritézy je ako stvorený pre každého, kto žije aktívne a dbá na svoje zdravie. Je bohatý na plnohodnotné bielkoviny, obsahuje len minimum tuku a vďaka úprave bez vyprážania si zachováva svoju šťavnatosť aj výživovú hodnotu. V kombinácii s čerstvým zeleninovým šalátom alebo hranolkami s teplovzdušnej fritézy vytvorí vyvážený a výdatný fitness tanier, ktorý ťa zasýti bez výčitiek. Ideálny po tréningu alebo ako zdravý obed plný chuti

Ingrediencie

Instructions

      1. V miske zmiešaj všetky ingrediencie do kompaktnej hmoty.

  1. Vytvaruj zmes do tvaru koláča alebo veľkej fašírky (cca 2–3 cm vysoký).

  1. Vlož do košíka teplovzdušnej fritézy vystlaného papierom na pečenie.

          1. Peč pri 180 °C približne
        18–20 minút
          , v polovici času otoč.

  1. Na posledné 2 minúty môžeš navrch pridať trochu syra, aby sa roztopil a zapečie sa do zlatista.

Kľúčové slová: recepty do teplovzdusnej fritezy, šťavnaté mäso, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, chrumkave jedla, fašírky, fašírky v teplovzdušnej fritézy, šťavnaté mäso, pečenie v teplovzdušnej fritéze, slovenská kuchyňa

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.