Kuracie prsia v smotanovej omáčke z teplovzdušnej fritézy

Celkový čas: 25 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
7 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť tento recept

Kuracie prsia v smotanovej omáčke z teplovzdušnej fritézy

Kuracie prsia v smotanovej omáčke z teplovzdušnej fritézy sú úplne top! 🐔🔥 Už som ich skúšal a musím povedať, že výsledok ma fakt milo prekvapil. Mäso je krásne šťavnaté, jemné a tá smotanová omáčka tomu dodá úplne inú dimenziu chuti. Navyše, všetko je hotové rýchlo a bez zbytočného oleja – fritéza to zvládne na jednotku. Ak máte doma teplovzdušnú fritézu, určite odporúčam vyskúšať. Je to jednoduché, chutné a fakt to stojí za to! 👌

Kuracie prsia v smotanovej omáčke z teplovzdušnej fritézy
7 Pridať k obľúbeným
Čas prípravy 10 mins Čas varenia 15 mins Celkový čas 25 min Náročnosť: Začiatočnícke Teplota prípravy: 180  C Kalórie: cca 360 kcal porcia

Ingrediencie

Postup na Kuracie prsia v smotanovej omáčke z teplovzdušnej fritézy

  1. Kuracie prsia jemne naklep, osol, okoreň.

  1. V miske zmiešaj jogurt, smotanu, horčicu, olej a koreniny.

  1. Kuracie prsia obaľ v omáčke a nechaj marinovať min. 30 minút.

  1. Ulož ich do fritezy na papier na pečenie.

  1. 🍟 Pečenie v teplovzdušnej fritéze

    • Teplota: 180 °C

    • Čas: 15–18 minút (podľa hrúbky mäsa) 👉 Tip: Použi papier na pečenie – omáčka sa zachytí a môžeš ju použiť ako topping.

  2. 🔥 Pečenie v rúre

    • Teplota: 190 °C

    • Čas: 18–20 minút 👉 Tip: Na posledných 5 minút zapni gril – omáčka sa krásne zapečie.

  1. Po upečení môžeš zvyšnú omáčku zo dna fritezy použiť ako topping.

  2. 🍴 Servírovanie

    Podávaj s batatovým pyré 🍠, dusenou zeleninou 🥦 alebo ako súčasť bowl‑u 🥗.

  1. Tip

    Tip:
    Podávaj s batatovým pyré, zeleninou alebo ako súčasť bowl-u. Ak chceš luxusnejšiu verziu, pridaj do omáčky trochu nastrúhaného parmezánu pred pečením — bude to krásne gratinované! 😋✨

  2. 🔄 Variácie receptu

    • Luxusná verzia: omáčka s parmezánom a čerstvými bylinkami.

    • Fitness verzia: light smotana, minimum oleja.

    • Pikantná verzia: pridaj chilli alebo kajenské korenie.

  3. 🥦 Nutričné hodnoty (na porciu – cca 360 kcal)

    • Bielkoviny: 32 g

    • Tuky: 16 g

    • Sacharidy: 8 g

  1. Ilustračný obrázok – vlastná tvorba / AI + manuálna úprava v Photoshope

Kľúčové slová: pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)