Kuracie prsia v smotanovej omáčke z teplovzdušnej fritézy

Celkový čas: 25 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 0 Priemer: 0]
0 Pridať k obľúbeným

Kuracie prsia v smotanovej omáčke z teplovzdušnej fritézy

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 10 mins Čas varenia 15 mins Celkový čas 25 min
Teplota prípravy: 180  C

Ingrediencie

Postup na Kuracie prsia v smotanovej omáčke z teplovzdušnej fritézy

  1. Kuracie prsia jemne naklep, osol, okoreň.

  1. V miske zmiešaj jogurt, smotanu, horčicu, olej a koreniny.

  1. Kuracie prsia obaľ v omáčke a nechaj marinovať min. 30 minút.

  1. Ulož ich do fritezy na papier na pečenie.

  1. Peč pri 180 °C cca 15–18 minút, podľa hrúbky mäsa.

  1. Po upečení môžeš zvyšnú omáčku zo dna fritezy použiť ako topping.

  1. Tip

    Tip:
    Podávaj s batatovým pyré, zeleninou alebo ako súčasť bowl-u. Ak chceš luxusnejšiu verziu, pridaj do omáčky trochu nastrúhaného parmezánu pred pečením — bude to krásne gratinované! 😋✨

Kľúčové slová: pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.