Kukuričné minibábovky s bylinkami a syrom v teplovzdušnej fritéze

Celkový čas: 22 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 1 Priemer: 5]
Kukuričné minibábovky s bylinkami a syrom v teplovzdušnej fritéze
0 Pridať k obľúbeným

Kukuričné minibábovky s bylinkami a syrom v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 10 mins Čas varenia 12 mins Celkový čas 22 min
Teplota prípravy: 160  C

Popis

Kukuričné minibábovky s bylinkami a syrom – chuť domova v mini formáte

Predstav si zlatisté minibábovky, ktoré voňajú po kukurici, čerstvých bylinkách a roztopenom syre. Vďaka teplovzdušnej fritéze sú dokonale nadýchané na povrchu a zároveň lahodne jemné vo vnútri — bez zbytočného tuku, len s čistou chuťou, ktorá pohladí dušu.

Každý kúsok je ako malý slaný dezert: rozmarín, tymian či pažítka dodajú sviežosť, syr sa postará o lahodnú krémovosť, a kukurica… tá prináša tú známu sladkú iskru domova. Sú ideálne na raňajky, ako občerstvenie na oslavu alebo ku krémovej polievke, keď duša túži po niečom výnimočnom.

Ingrediencie

Postup na kukuričné minibábovky s bylinkami a syrom v teplovzdušnej fritéze

  1. V miske zmiešaj všetky ingrediencie — mala by vzniknúť hustejšia hmota.

  1. Rozdeľ do silikónových mini formičiek (napr. bábovky alebo muffiny).

  1. Vlož do fritézy a peč pri 160 °C cca 12–15 minút.

  1. Po upečení nechaj chvíľku vychladnúť, podávaj s jogurtovým dipom alebo ako raňajkový snack.

  1. Tip:

    Perfektné ako slaný snack, príloha ku šalátu alebo rýchle bistro-pečivo do lunchboxu. Môžeš do nich vmixovať aj kukuricu či nadrobenú feta syr!

Kľúčové slová: pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)