Krevety Cajun

Porcie: 2 Celkový čas: 25 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným

Krevety Cajun

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 20 mins Čas varenia 5 mins Celkový čas 25 min
Teplota prípravy: 200  C Porcie: 2

Popis

Cajun kuchyňa, pochádzajúca z juhu Spojených štátov, je známa svojimi výraznými, pikantnými chuťami, ktoré kombinujú korenie, čerstvé suroviny a lásku k jedlu. Krevety Cajun sú jedným z najobľúbenejších pokrmov tejto kuchyne – ich chuť je nezabudnuteľná a príprava je rýchla a jednoduchá.

Ingrediencie

Postup

  1. Rozohrejte fritézu na 200°C. Všetky prísady dajte do misky a garnely pokvapkajte
    olejom a posypte korením. Vložte garnely do koša a pečte 5 minút. Podávajte s ryžou.

Kľúčové slová: Krevety Cajun, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.