Karamelizovaný banán

Celkový čas: 10 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným

Karamelizovaný banán

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 5 mins Čas varenia 5 mins Celkový čas 10 min
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Karamelizovaný banán je dokonalým príkladom jednoduchého a zároveň mimoriadne chutného dezertu, ktorý si získa každého milovníka sladkých pochúťok. Tento recept využíva prirodzenú sladkosť banánov, ktorú zvýrazňuje maslová karamelová poleva – harmonická kombinácia, ktorá rozmazná vaše chuťové poháriky.

Ingrediencie

Postup

  1. Olúpte a pozdĺžne rozkrojte banány.

  1. Polovice banánov potrite rozpusteným maslom a posypte trstinovým cukrom a škoricou.

  1. Dajte do fritézy a pečte pri 180 ° C po dobu 5 minút, kým cukor nezožltne.

Kľúčové slová: banány, banán v teplovzdušnej fritéze, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.