Jahňacie stehno v bylinkovej kruste a flageolety s čerstvými bylinkami

Celkový čas: 2 hod Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným

Jahňacie stehno v bylinkovej kruste a flageolety s čerstvými bylinkami

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 20 mins Čas varenia 100 mins Celkový čas 2 hod
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Jahňacie stehno v bylinkovej kruste je skutočnou lahôdkou pre milovníkov intenzívnych chutí. Jemné jahňacie mäso je obalené vo voňavej zmesi čerstvých byliniek, ktoré mu dodávajú neodolateľnú vôňu a chrumkavú textúru. Flageolety – jemné biele fazuľky – dopĺňajú tento pokrm svojou krémovou konzistenciou, obohatené o svieže bylinky. Toto jedlo je dokonalou harmóniou elegancie a domáceho pohodlia, ideálne na výnimočné chvíle. Bon appétit!

Ingrediencie

Postup

  1. Pripravte krustu Všetky prísady zmiešajte v nádobe a odložte bokom.

  1. Pripravte prílohu. Fazuľu flageolet zmiešajte so všetkými prísadami v nádobe.

  1. Zapnite fritezu. Vložte stehno bez krusty do spotrebiča s plechom. Spustite proces pečenia.Pripravte prílohu. Fazuľu flageolet zmiešajte so všetkými prísadami v nádobe.

  1. Vyberte stehno zo spotrebiča a na vrch mäsa rozložte krustu a pevne ju pritlačte.

  1. Zapnite fritezu. Vložte stehno naspäť do spotrebiča s plechom.

  1. Po vybratí stehna, fazuľu vložte do misky a prepecte v teplovzdusnej fritéze.

  1.  Ihneď podávajte

Kľúčové slová: Jahňacie stehno v bylinkovej kruste, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.