Jahňacie stehno v bylinkovej kruste a flageolety s čerstvými bylinkami v teplovzdušnej fritéze

Celkový čas: 2 hod Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 1 Priemer: 5]
Jahňacie stehno v bylinkovej kruste a flageolety s čerstvými bylinkami v teplovzdušnej fritéze
0 Pridať k obľúbeným

Jahňacie stehno v bylinkovej kruste a flageolety s čerstvými bylinkami v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 20 mins Čas varenia 100 mins Celkový čas 2 hod
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Jahňacie stehno v bylinkovej kruste je skutočnou lahôdkou pre milovníkov intenzívnych chutí. Jemné jahňacie mäso je obalené vo voňavej zmesi čerstvých byliniek, ktoré mu dodávajú neodolateľnú vôňu a chrumkavú textúru. Flageolety – jemné biele fazuľky – dopĺňajú tento pokrm svojou krémovou konzistenciou, obohatené o svieže bylinky. Toto jedlo je dokonalou harmóniou elegancie a domáceho pohodlia, ideálne na výnimočné chvíle. Bon appétit!

Ingrediencie

Postup na jahňacie stehno v bylinkovej kruste

  1. Pripravte krustu Všetky prísady zmiešajte v nádobe a odložte bokom.

  1. Pripravte prílohu. Fazuľu flageolet zmiešajte so všetkými prísadami v nádobe.

  1. Zapnite teplovzdušnú fritézu a pripravte plech. Vložte stehno bez krusty do spotrebiča na pripravený plech a spustite proces pečenia. Medzitým pripravte chutnú prílohu: zmiešajte fazuľu flageolet s pripravenými prísadami v nádobe, aby sa všetky chute dokonale prepojili. Verím, že výsledok bude lahodný a uspokojí vaše chuťové poháriky!

  1. Vyberte stehno zo spotrebiča a na vrch mäsa rozložte krustu a pevne ju pritlačte.

  1. Zapnite teplovzdušnú fritézu a pripravte plech. Vložte stehno naspäť do spotrebiča, aby ste pokračovali v procese pečenia. Tento krok zabezpečí dokonalé prepečenie a lahodný výsledok.

  1. Po vybratí stehna, fazuľu vložte do misky a prepecte v teplovzdusnej fritéze.

  1. Podávajte pripravené stehno okamžite, aby si zachovalo svoju šťavnatosť a plnú chuť. Vašu lahodnú prílohu z fazule flageolet podávajte ako dokonalý doplnok. Verím, že si na tomto jedle výborne pochutnáte! Dobrú chuť!

Kľúčové slová: Jahňacie stehno v bylinkovej kruste, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)