🥩Hovädzie pečené kocky s bylinkami v teplovzdušnej fritéze/rúre

Celkový čas: 1 hod 30 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť tento recept

🥩Hovädzie pečené kocky s bylinkami v teplovzdušnej fritéze/rúre

📝 Popis

Šťavnaté hovädzie kocky marinované v olivovom oleji, cesnaku a voňavých bylinkách. Rýchly, jednoduchý a veľmi chutný recept, ktorý sa perfektne hodí do teplovzdušnej fritézy. Takmer nulová námaha a maximálna chuť.

hovadzie kusky s bylinkami
Čas prípravy 10 mins Čas varenia 20 mins Čas na odležanie 60 mins Celkový čas 1 hod 30 min Náročnosť: Začiatočnícke Teplota prípravy: 200  C Kalórie: cca 420 kcal porcia

Ingrediencie

👩‍🍳Postup

  1. Príprava mäsa

    Nakrájaj hovädzie na rovnaké kocky, opláchni a osuš papierovou utierkou.

  1. Marináda

    • Do misky daj olej, cesnak, rozmarín, tymián, majorán, soľ a korenie.

    • Premiešaj a vlož hovädzie kocky.

    • nechaj marinovať min. 30 min (ideálne 1–2 h).

  1. 🍟 Pečenie v teplovzdušnej fritéze

    1. Predhrej fritézu na 190 °C.
    2. Mäso rozlož do košíka v jednej vrstve.

    3. Peč 18–22 min, každých 6 minút pretrepaním alebo premiešaním.

    4. Nechaj mäso po upečení 5 minút oddýchnuť.

  1. 🔥 Pečenie v rúre

    • Rúru predhrej na 200 °C (horný + dolný ohrev).

    • Mäso rozlož na plech vyložený papierom na pečenie.

    • Peč 30–40 min, po polovici premiešaj.

    • Pred podávaním nechaj mäso 5 minút odpočívať.

  1. 🍽 Podávanie

    Skvelé s pečenými zemiakmi, ryžou, šťuchanými zemiakmi alebo v tortille s jogurtovým dresingom.

💡 TIP

  1. Pridaj na koniec 1 PL worcestrovej omáčky alebo 1 ČL dijonskej horčice do marinády – chuť bude ešte intenzívnejšia.

  1. Ilustračný obrázok – vlastná tvorba / AI + manuálna úprava v Photoshope
Kľúčové slová: hovädzie kocky, hovädzie mäso, bylinkové hovädzie, pečené hovädzie, airfryer recept, teplovzdušná fritéza, rýchle hovädzie, jednoduché mäso, bylinky, cesnak, večera, obed, hovězí kostky, hovězí maso, bylinkové hovězí, pečené hovězí, rychlé jídlo, fritéza recepty

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)