Hovädzí steak s bylinkovým maslom v teplovzdušnej fritéze

Porcie: 1 Celkový čas: 22 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 1 Priemer: 5]
Hovädzí steak s bylinkovým maslom v teplovzdušnej fritéze
0 Pridať k obľúbeným

Hovädzí steak s bylinkovým maslom v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 10 mins Čas varenia 12 mins Celkový čas 22 min
Teplota prípravy: 200  C Porcie: 1 Kalórie: cca 400 kcal

Popis

🥩 Steakový luxus z teplovzdušnej fritézy – s kvapkou elegancie
Keď sa spojí kvalitné hovädzie mäso s vôňou rozmarínu, tymianu a maslovou jemnosťou, vznikne jedlo, ktoré v sebe nesie gurmánsku silu i jednoduchosť. Hovädzí steak v teplovzdušnej fritéze získa krásne opečený povrch, šťavnatý stred a konzistenciu, akú ocení aj ten najnáročnejší jazyk.

Vrcholom je bylinkové maslo – jemne roztopené na horúcom steaku, roztekajúce sa do každej vrásky mäsa, rozvoniavajúce cesnakom, petržlenom a kvapkou citrónovej šťavy. Výsledok? Jednoduché, no výnimočné jedlo, ktoré zvládneš pripraviť doma bez grilu či panvice.

Ingrediencie

Postup na hovädzí steak s bylinkovým maslom v teplovzdušnej fritéze

  1. Maslo zmiešaj s cesnakom a bylinkami, zabaľ do fólie a daj na 20 minút do chladničky.

  1. Steak nasoľ, okoreň a nechaj chvíľu odpočívať pri izbovej teplote.

  1. Vlož do fritézy a peč pri 200 °C cca 12–14 minút (otoč v polovici).

  1. Po upečení nechaj steak 5 minút odpočívať, potom potri bylinkovým maslom.

Tip:

  1. Ak chceš medium rare, skráť čas na cca 10 minút. Podávaj s grilovanou zeleninou alebo pečenými zemiakmi z fritézy.

Kľúčové slová: pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)