Chrumkavé jarné závitky

Porcie: 4 Celkový čas: 25 min Náročnosť: Mierne pokročilé
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným

Chrumkavé jarné závitky

Náročnosť: Mierne pokročilé Čas prípravy 20 mins Čas varenia 5 mins Celkový čas 25 min
Teplota prípravy: 200  C Porcie: 4

Popis

Chrumkavé jarné závitky sú lahodné a ľahké jedlo, ktoré je obľúbené po celom svete. Sú skvelé ako predjedlo, občerstvenie alebo aj hlavné jedlo. Ich príprava je jednoduchá, a navyše môžete experimentovať s rôznymi náplňami a chuťami podľa vašich preferencií.

Ingrediencie

Suroviny na obal

Postup

  1. Príprava plnky: Kúsky kuraciny vložte do misy a zmiešajte so zelerom, mrkvou
    a hríbmi. Pridajte zázvor, cukor a korenie na hydinu a rovnomerne rozmiešajte.

  1. Vymiešajte vajíčko so škrobovou múčkou na hustú kašu, odložte nabok. Dajte
    trocha plnky na každý obal a zrolujte, konce zalepte vajíčkovou zmesou. Rozohrejte
    teplovzdušnú fritézu na 200 °C. Rolky potriete trochou oleja a vložte ich do fritovacieho
    koša. Fritujte v 2 košoch, vždy po 3 – 4 minúty, kým nie sú zlatohnedé. Podávajte
    s omáčkou čili alebo sójovou omáčkou.

Kľúčové slová: Chrumkavé jarné závitky, závitky, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.