Cesnakové croissanty z teplovzdušnej fritézy

Celkový čas: 10 min
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 1 Priemer: 5]
0 Pridať k obľúbeným

Cesnakové croissanty z teplovzdušnej fritézy

Čas varenia 10 mins Celkový čas 10 min
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Ingrediencie

Postup na: Cesnakové croissanty z teplovzdušnej fritézy

  1. Maslo zmiešaj s cesnakom a petržlenovou vňaťou.

  1. Lístkové cesto rozvaľkaj a nakrájaj na trojuholníky.

  1. Na širší koniec každého trojuholníka daj trochu cesnakového masla (a voliteľne syr/šunku).

  1. Zroluj do tvaru croissantu.

  1. Potri rozšľahaným vajcom.

  1. Peč vo fritéze pri 180 °C cca 8–10 minút, kým budú zlatisté a chrumkavé.

Tip:

  1. Podávaj ich ešte teplé s dipom z kyslej smotany a byliniek. Ak chceš extra cesnakový efekt, potri ich cesnakovým maslom aj po upečení!

Kľúčové slová: pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.