
Bravčová pečienka s medovou polevou
Popis
Bravčová pečienka s medovou polevou je dokonalým spojením jemnosti a sladkej karamelovej chuti. Marinovaná medom, horčicou a voňavým tymiánom, pečienka získa nielen chrumkavú kôrku, ale aj intenzívnu vôňu, ktorá rozvonia celý dom. Toto jedlo je ideálne na výnimočné príležitosti, ale aj na pohodové rodinné stretnutia. Dobrú chuť!
Ingrediencie
Postup
-
Na prípravu marinády nalejte všetky prísady do hrnca. Varte na miernom ohni za stáleho miešania, kým nezískate veľmi hustý sirup. Odložte bokom.
-
Pripravte si pečienku. Mäso potrite olejom a ostrým nožom urobte do tuku zárezy.
-
Pečienku vložte do spotrebiča s plechom. Spustite proces pečenia. Po 30 minútach rozotrite na tuk 3 polievkové lyžice marinády a postup opakujte každých 5 minút 3-krát.
-
Vychutnajte si ju horúcu.