Bravčová pečienka s medovou polevou

Celkový čas: 1 hod 5 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným

Bravčová pečienka s medovou polevou

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 20 mins Čas varenia 45 mins Celkový čas 1 hod 5 min
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Bravčová pečienka s medovou polevou je dokonalým spojením jemnosti a sladkej karamelovej chuti. Marinovaná medom, horčicou a voňavým tymiánom, pečienka získa nielen chrumkavú kôrku, ale aj intenzívnu vôňu, ktorá rozvonia celý dom. Toto jedlo je ideálne na výnimočné príležitosti, ale aj na pohodové rodinné stretnutia. Dobrú chuť!

Ingrediencie

Postup

  1. Na prípravu marinády nalejte všetky prísady do hrnca. Varte na miernom ohni za stáleho miešania, kým nezískate veľmi hustý sirup. Odložte bokom.

  1. Pripravte si pečienku. Mäso potrite olejom a ostrým nožom urobte do tuku zárezy.

  1. Pečienku vložte do spotrebiča s plechom. Spustite proces pečenia. Po 30 minútach rozotrite na tuk 3 polievkové lyžice marinády a postup opakujte každých 5 minút 3-krát.

  1. Vychutnajte si ju horúcu.

Kľúčové slová: Bravčová pečienka s medovou polevou, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.