Batatové hranolky v parmezánovo-škoricovej kruste z teplovzdušnej fritézy

Celkový čas: 28 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 1 Priemer: 5]
0 Pridať k obľúbeným

Batatové hranolky v parmezánovo-škoricovej kruste z teplovzdušnej fritézy

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 10 mins Čas varenia 18 mins Celkový čas 28 min
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Batatové hranolky v parmezánovo-škoricovej kruste – keď sa sladkosť stretne s noblesou a zakrútia si tanec v teplovzdušnej fritéze, vznikne niečo, čo chutí ako jeseň s talianskym šarmom.

Chrumkavé na okrajoch, mäkké v strede, obalené v zmesi, ktorú by si pokojne mohol nazvať dezertom — nebyť toho, že funguje dokonale aj ako gurmánska príloha.

Ingrediencie

Postup na: Batatové hranolky v parmezánovo-škoricovej kruste z teplovzdušnej fritézy

  1. Batat ošúp, nakrájaj na hranolky.

  1. V miske zmiešaj olej, parmezán, škoricu, soľ, korenie a ďalšie koreniny podľa chuti.

  1. Obaľ hranolky v zmesi, ulož ich do fritezy v jednej vrstve.

  1. Peč pri 190 °C cca 15–18 minút, v polovici otoč.

  1. Tip:

    Servíruj s osviežujúcim dipom zo smotanového jogurtu, citrónovej šťavy, medu a škorice. Táto kombinácia batatu a škorice krásne oživí každú večeru alebo filmový večer!

Kľúčové slová: pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.