Časy pečenia v teplovzdušnej fritézy

TABUĽKA ČASOV PEČENIA – TEPELOVZDUŠNÁ FRITÉZA

KURACIE

Jedlo / časťTeplotaČas
Kuracie prsia (plátky)190 °C13–15 min
Kuracie prsia (celé)180 °C16–18 min
Stehná bez kosti190 °C14–18 min
Stehná s kosťou180 °C22–26 min
Kuracie krídelká200 °C18–22 min

BRAVČOVÉ

Jedlo / časťTeplotaČas
Bravčová panenka (celá)190 °C20–23 min
Bravčové rezne (plátky)195 °C10–12 min
Krkovička plátky185 °C14–18 min

RYBY

JedloTeplotaČas
Losos filet190 °C9–12 min
Treska190 °C10–12 min
Krevety200 °C5–7 min

ZELENINA

ZeleninaTeplotaČas
Karfiol (ruže)190 °C12–15 min
Brokolica (ruže)190 °C10–12 min
Batátové hranolky195 °C14–18 min
Klasické zemiakové hranolky195 °C18–22 min
casy pecenia v teplovzdusnej friteze

Stiahni si časy pečenia v pdf ako plagát na chladničku

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)