 
				
				
			Banánové donuty bez múky v teplovzdušnej fritéze
Popis
Banánové donuty bez múky v teplovzdušnej fritéze – jemná lahôdka, čo rozmazná tvoje chuťové poháriky aj bez výčitiek!
Predstav si vôňu sladkých banánov premiešanú s hrejivou arómou škorice, ako sa v teplovzdušnej fritéze menia na zlatisté krúžky plné jemnosti a chuti. Tieto donuty neobsahujú múku, no vôbec nestrácajú na lahodnosti – naopak, sú prirodzene sladké, nadýchané a pripravené v zdravšej forme, bez zbytočného tuku.
Ingrediencie
Postup na banánové donuty bez múky v teplovzdušnej fritéze
- 
														Rozohrej rúru na 180 °C a priprav si formu na donuty (ideálne silikónovú). 
- 
														Banány rozmixuj alebo roztlač vidličkou na hladkú kašu. 
- 
														Pridaj vajcia a dobre premiešaj. 
- 
														Prisyp ovsené vločky, prášok do pečiva a škoricu. Všetko spolu premiešaj – ak je zmes príliš hustá, môžeš pridať trošku rastlinného mlieka. 
- 
														Cesto nalej do formy na donuty (asi do ¾ výšky). 
- 
														Peč 15–20 minút, kým budú donuty zlatisté a pevné na dotyk. 
- 
														Nechaj vychladnúť a môžeš ozdobiť napríklad roztopenou horkou čokoládou, jogurtovou polevou alebo len tak posypať kokosom. 

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            