 
				
				
			“Chrumky” z cestovín v teplovzdušnej fritéze
Ingrediencie
Postup na chrumky z cestovín
- 
														Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu. 
- 
														Po precedení cestoviny jemne prepláchnite pod studenou tečúcou vodou, aby ste ich osviežili a znížili teplotu. Preneste ich do misky a dôkladne premiešajte s vaším obľúbeným korením, kvalitným olivovým olejom a nastrúhaným parmezánom, alebo lahôdkovým droždím, podľa preferencie. Takto pripravené cestoviny budú nielen chutné, ale aj aromatické. 
- 
														Teplovzdušnú fritézu predhrejeme na 200 stupňov. Potom do nej pridáme cestoviny a pečieme ich 5 minút. 
- 
														Počas pečenia cestoviny jemne poprehadzujte, aby ste zabránili ich pripáleniu a dosiahli rovnomerné prepečenie. Nechajte ich piecť ešte 2 - 3 minúty, kým sa neprepečú do krásneho zlatista, pričom čas závisí od veľkosti cestovín. Verím, že si pochutíte na tomto voňavom a lahodnom výsledku. Dobrú chuť! 

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            