 
				
				
			Pikantné kuracie briouaty v teplovzdušnej fritéze
Popis
recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
Ingrediencie
Postup na pikantné kuracie briouaty
- 
														Na panvici rozohrejte trochu olivového oleja a orestujte na ňom nakrájanú cibuľu, kým nie je priesvitná. 
- 
														Začnite varením nakrájaného kurčaťa spolu s rascou, mletou paprikou, zázvorom a škoricou, pričom ingrediencie dôkladne premiešajte. Pokračujte, až kým kurča nebude úplne uvarené a prepojené s korením. Potom ochuťte jedlo soľou a čerstvo pomletým korením podľa vlastnej chuti. Keď je zmes hotová, pridajte nasekaný čerstvý koriander, ktorý jedlu dodá sviežosť a intenzívnu chuť. Zmes nechajte vychladnúť. Medzitým vezmite polovicu štrúdľového cesta a na jeden koniec položte lyžicu kuracej zmesi. Starostlivo preložte cesto do trojuholníkového tvaru, čím zabalíte náplň do štrúdľového cesta. Zopakujte proces, aby ste naplnili všetky kúsky cesta. 
- 
														Umiestnite briouaty do teplovzdušnej fritézy na plech, ktorý je buď mierne potretý olejom, alebo vystlaný papierom na pečenie. Tým zabránite ich prilepeniu a dosiahnete rovnomerné pečenie. Spustite proces pečenia a pečte, až kým nebudú krásne zlatisté a chrumkavé. Verím, že výsledok bude lahodný! 
- 
														V prípade potreby pečte v dávkach, kým briouaty nie sú zlatohnedé a chrumkavé. Prajeme vám dobrú chuť! 
Tip
- 
														Tu je tip na ešte bohatšiu chuť: Ak chceš briouaty ešte viac zvýrazniť, môžeš pridať do kuracej zmesi trochu medu alebo citrónovej šťavy. Pomôže to vyvážiť korenisté tóny a dodať príjemnú sladko-kyslú harmóniu. Ak chceš chrumkavejší povrch, pred pečením ich jemne potri rozšľahaným vajíčkom – získajú krásnu zlatistú farbu a extra chrumkavosť. 🥟🔥 Dúfam, že výsledok bude úžasný! 

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            