Chrumkavá špargľa so slaninou a omáčkou

Celkový čas: 25 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným

Chrumkavá špargľa so slaninou a omáčkou

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 15 mins Čas varenia 10 mins Celkový čas 25 min
Teplota prípravy: 200  C

Popis

Špargľa so slaninou je dokonalou kombináciou jemnosti a chrumkavosti, ktorá poteší chuťové bunky každého gurmána. Pridajte k tomu lahodnú omáčku, a získate elegantné predjedlo, ktoré je vhodné na každú príležitosť – či už na sviatočný obed alebo rýchly večerný snack.

Ingrediencie

Sruoviny na omáčku

Postup

  1. Zelenú špargľu umyjeme, odrežeme zdrevnatené konce a uvaríme v mierne slanej vode. Po uvarení vysušíme, potrieme prelisovaným cesnakom a zabalíme do slaniny. Vložíme do fritézy a varíme pri teplote 180-200 °C približne 8-10 minút.

  1. Medzitým si pripravíme rýchlu omáčku: Do rajnice dáme smotanu, syr nastrúhaný najemno a vaječný žĺtok. Za stáleho miešania necháme rozpustiť. Po zohriatí získa omáčka peknú krémovú konzistenciu. Dochutíme ju soľou a muškátovým orieškom.

Kľúčové slová: Chrumkavá špargľa so slaninou a omáčkou, špargla, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.