Živánska z fritézy

Celkový čas: 55 min Náročnosť: Mierne pokročilé
Náročnosť: Mierne pokročilé Čas prípravy 15 mins Čas varenia 40 mins Celkový čas 55 min
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Šťavnaté kúsky mäsa, zemiakov a zeleniny, prepojené vo vášnivom tanci chutí, zapečené do dokonalosti v teplovzdušnej fritéze. Živánska, ktorá rozprúdi chuťové poháriky.

Ingrediencie

Instructions

  1. Nakrájaj mäso na plátky, klobásu na kolieska, zemiaky na tenké plátky, cibuľu na polmesiace, papriku na pásiky a cesnak na plátky.

  1. Zmiešaj všetky suroviny v miske, pridaj olej a koreniny, dobre premiešaj.

  1. Rozlož zmes na alobal, pevne zabaľ do balíčka.

  1. Vlož do teplovzdušnej fritézy na 180 °C, peč 35–40 minút.

  1. Po upečení rozbaľte alobal, vychutnajte si šťavnatú a voňavú Živánsku! Prajeme vám dobrú chuť!

Kľúčové slová: recepty do teplovzdusnej fritezy, živánska, šťavnaté mäso, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, chrumkave jedla, zdrave recepty, rychle recepty
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.