Plnené papriky bez mäsa v teplovzdušnej fritéze

Celkový čas: 30 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 1 Priemer: 5]
0 Pridať k obľúbeným

Plnené papriky bez mäsa v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 10 mins Čas varenia 20 mins Celkový čas 30 min
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Niekedy netreba zložité recepty – stačí pár kvalitných surovín a trochu lásky. Tieto pečené červené papriky plnené syrom feta sú dôkazom, že v jednoduchosti je chuť. Sladká chuť papriky, krémová slanosť syra, dotyk voňavého oregana a jemný lesk olivového oleja – to je kombinácia, ktorá zahreje pri srdci aj na tanieri.

Ingrediencie

Postup

  1. Papriky pozdĺžne rozkroj – rozrež ich na polovice a vyber všetky semienka aj biele vlákna, aby zostali len pekné “lodičky”.

  1. Naplň ich fetou – rozdrv syr vidličkou a vlož ho rovno do paprík. Môžeš ho jemne utlačiť, nech dobre drží.

  1. Dochucuj – pokvapkaj každú papriku trochou olivového oleja a posyp sušeným oreganom pre stredomorský šmrnc.

  1. Peč – ulož papriky do rozohriatej fritézy! a nechaj ich piecť približne 15 až 20 minút, kým zmäknú a na povrchu sa vytvorí jemná zlatistá kôrka. Papriky pečieme pri 180c

Kľúčové slová: pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.