Pečený camembert s brusnicami v teplovzdušnej fritéze

Celkový čas: 25 min Náročnosť: Začiatočnícke

Pečený camembert s brusnicami v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 10 mins Čas varenia 15 mins Celkový čas 25 min
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Pečený camembert je synonymom elegancie a jednoduchosti, pričom jeho spojenie s brusnicami vytvára harmonický zážitok pre vaše chuťové poháriky. Tento pokrm je ideálny na sviatočný večer, romantickú večeru alebo ako dekadentné predjedlo, ktoré očarí svojou vôňou a chuťou.

Ingrediencie

Postup na pečený camembert s brusnicami

  1. Camembert opatrne vyberte a odstráňte všetky plastové či papierové obaly. Na vrchnej strane syra urobte nožom niekoľko priečnych zárezov, aby sa počas pečenia lepšie prepiekol a uvoľnila sa jeho lahodná chuť.

  1. Vložte camembert do teplovzdušnej fritézy s podložkou. Spustite proces pečenia. Pečieme na 180c 15min.

  1. Kým sa camembert pečie, pripravte si lahodnú polevu. Do misky vložte brusnice, nasekané pekanové orechy, kešu oriešky, talianske korenie a nadrobno nasekanú pažítku. Všetko dôkladne premiešajte, aby sa chute krásne prepojili. Táto poleva bude ideálnym doplnkom k voňavému a rozpečenému camembertu.

  1. Opečte chlieb.

  1. Po upečení camembertu ho opatrne vyberte zo spotrebiča, aby ste nepoškodili jeho jemný povrch. Ihneď ho pokvapkajte medom a olivovým olejom, aby získal lahodnú sladkosť a arómu. Posypte ho pripravenou zmesou brusníc, orechov a byliniek, čím dodáte chuťovú pestrosť. Na záver pridajte vetvičky čerstvého rozmarínu pre dokonalé dozdobenie a vôňu.

  1. Ihneď podávajte takto pripravený camembert spolu s chrumkavým opečeným chlebom. Každý si môže chlieb namáčať do lahodnej syrovej zmesi s brusnicami, orechmi a bylinkami.

Tip

  1. Pečený camembert s brusnicami je úžasná pochúťka! Môj tip: Ak chcete zvýrazniť chuť camembertu, môžete do brusnicovej polevy pridať pár kvapiek balzamikového octu alebo jemne nasekané sušené marhule. Tieto detaily dodajú pokrmu nový rozmer sladko-kyslej chute, ktorý dokonale doplní rozpečený syr.

Kľúčové slová: Pečený camembert s brusnicami. camembert v teplovzdušnej fritéze, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.