Pečený camembert s brusnicami v teplovzdušnej fritéze

Celkový čas: 25 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 0 Priemer: 0]
Pečený camembert s brusnicami v teplovzdušnej fritéze
0 Pridať k obľúbeným

Pečený camembert s brusnicami v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 10 mins Čas varenia 15 mins Celkový čas 25 min
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Pečený camembert je synonymom elegancie a jednoduchosti, pričom jeho spojenie s brusnicami vytvára harmonický zážitok pre vaše chuťové poháriky. Tento pokrm je ideálny na sviatočný večer, romantickú večeru alebo ako dekadentné predjedlo, ktoré očarí svojou vôňou a chuťou.

Ingrediencie

Postup na pečený camembert s brusnicami

  1. Camembert opatrne vyberte a odstráňte všetky plastové či papierové obaly. Na vrchnej strane syra urobte nožom niekoľko priečnych zárezov, aby sa počas pečenia lepšie prepiekol a uvoľnila sa jeho lahodná chuť.

  1. Vložte camembert do teplovzdušnej fritézy s podložkou. Spustite proces pečenia. Pečieme na 180c 15min.

  1. Kým sa camembert pečie, pripravte si lahodnú polevu. Do misky vložte brusnice, nasekané pekanové orechy, kešu oriešky, talianske korenie a nadrobno nasekanú pažítku. Všetko dôkladne premiešajte, aby sa chute krásne prepojili. Táto poleva bude ideálnym doplnkom k voňavému a rozpečenému camembertu.

  1. Opečte chlieb.

  1. Po upečení camembertu ho opatrne vyberte zo spotrebiča, aby ste nepoškodili jeho jemný povrch. Ihneď ho pokvapkajte medom a olivovým olejom, aby získal lahodnú sladkosť a arómu. Posypte ho pripravenou zmesou brusníc, orechov a byliniek, čím dodáte chuťovú pestrosť. Na záver pridajte vetvičky čerstvého rozmarínu pre dokonalé dozdobenie a vôňu.

  1. Ihneď podávajte takto pripravený camembert spolu s chrumkavým opečeným chlebom. Každý si môže chlieb namáčať do lahodnej syrovej zmesi s brusnicami, orechmi a bylinkami.

Tip

  1. Pečený camembert s brusnicami je úžasná pochúťka! Môj tip: Ak chcete zvýrazniť chuť camembertu, môžete do brusnicovej polevy pridať pár kvapiek balzamikového octu alebo jemne nasekané sušené marhule. Tieto detaily dodajú pokrmu nový rozmer sladko-kyslej chute, ktorý dokonale doplní rozpečený syr.

Kľúčové slová: Pečený camembert s brusnicami. camembert v teplovzdušnej fritéze, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)