Parmezánové hranolky z cukety

Porcie: 2 Celkový čas: 15 min
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 0 Priemer: 0]
0 Pridať k obľúbeným

Parmezánové hranolky z cukety

Čas prípravy 15 mins Celkový čas 15 min
Porcie: 2

Popis

Realistický recept – bez zbytočných efektov

Ingrediencie

Instructions

Postup

  1. Cuketu rozkroj na hranolkové prúžky. Osoľ ju a nechaj 10 min „vypotiť“. Potom ju osušíme papierovou utierkou.

  1. Priprav si obalovaciu zmes: parmezán, panko, cesnakový prášok, čierne korenie.

  1. Každý cuketový hranol obal vo vajci, potom v zmesi.

  1. Poukladaj do fritezy, jemne potri olejom.

  1. Peč na 200 °C cca 10–12 minút – počas pečenia raz otoč.

Servírovanie:

  1. - Ideálne s jogurtovým cesnakovým dipom, alebo s bylinkovým dressingom.
    - Skvelé ako snack či príloha ku mäsu alebo burgerom.

Tip:

  1. Použi panko strúhanku — je hrubšia a vytvorí poriadne chrumkavý povrch. Pridaj štipku údenej papriky pre extra aromu.

Kľúčové slová: recepty do teplovzdusnej fritezy, šťavnaté mäso, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, varenie v teplovzdusnej friteze, chrumkave jedla, pečenie v teplovzdušnej fritéze, slovenská kuchyňa, cuketa., cuketové hranolky, zdravé hranolky, hranolky bez oleja, hranolky z teplovzdušnej fritézy

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.