Marinované kuracie krídelká

Celkový čas: 30 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným

Marinované kuracie krídelká

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 10 mins Čas varenia 20 mins Celkový čas 30 min
Teplota prípravy: 200  C

Popis

Marinované kuracie krídelká sú dokonalou kombináciou šťavnatého mäsa a výraznej, aromatickej chuti. Vďaka marináde z byliniek, korenia, soli a medu sú nielen lahodne ochutené, ale aj krásne krehké. Pečené či grilované do zlatista sú ideálnou voľbou na rodinné grilovačky, večerné posedenia s priateľmi alebo ako chutný snack na každú príležitosť. Neodolateľná pochúťka, ktorú si každý zamiluje!

Ingrediencie

Instructions

  1. Kuracie mäso umyjeme pod tečúcou vodou a osolíme.

  1. Zo zvyšných ingrediencií (okrem sezamových semienok) si pripravíme „marinádu“.

  1. Husto potrieme vrchnú časť kuracieho mäsa, necháme hodinu odstáť a následne vložíme do teplovzdušnej fritézy na cca 20 minút pri teplote 200 °C

Kľúčové slová: Kura, Kurča, Hydina, Marinované kuracie krídelká, Recepty do teplovzdušnej fritézy, recept do teplovzdušnej fritézy,
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.