
Marinované kuracie krídelká
Popis
Marinované kuracie krídelká sú dokonalou kombináciou šťavnatého mäsa a výraznej, aromatickej chuti. Vďaka marináde z byliniek, korenia, soli a medu sú nielen lahodne ochutené, ale aj krásne krehké. Pečené či grilované do zlatista sú ideálnou voľbou na rodinné grilovačky, večerné posedenia s priateľmi alebo ako chutný snack na každú príležitosť. Neodolateľná pochúťka, ktorú si každý zamiluje!
Ingrediencie
Instructions
-
Kuracie mäso umyjeme pod tečúcou vodou a osolíme.
-
Zo zvyšných ingrediencií (okrem sezamových semienok) si pripravíme „marinádu“.
-
Husto potrieme vrchnú časť kuracieho mäsa, necháme hodinu odstáť a následne vložíme do teplovzdušnej fritézy na cca 20 minút pri teplote 200 °C