Kuracie prsia s medom a dijonskou horčicou

Celkový čas: 25 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným

Kuracie prsia s medom a dijonskou horčicou

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 5 mins Čas varenia 20 mins Celkový čas 25 min
Teplota prípravy: 200  C

Popis

Kuracie prsia v kombinácii s medom a dijonskou horčicou sú skvelým príkladom, ako spojiť sladké a pikantné chute do jedného harmonického pokrmu. Tento recept je rýchly, jednoduchý a ideálny na každodennú večeru alebo aj slávnostnú príležitosť.

Ingrediencie

Postup

  1. Výnimočne jednoduchý recept, no o to delikátnejšia chuť! Kuracie prsia osoľte, okoreňte a vložte do fritézy rozohriatej na teplotu 200 °C po dobu približne 15-20 minút.

  1. V malej miske zmiešajte med s horčicou a rovno do vytiahnutí upečených rezňov ich potrite, aby mohol med a horčica preniknúť hlbšie do štruktúry mäsa. Hodia sa k americkým zemiakom, k zeleninovým šalátom a po nakrájaní na plátky aj do tortilly.

Kľúčové slová: Kuracie prsia s medom a dijonskou horčicou, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.