Kuracie prsia s medom a dijonskou horčicou v teplovzdušnej fritéze

Celkový čas: 25 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
1 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 1 Priemer: 5]
Kuracie prsia s medom a dijonskou horčicou v teplovzdušnej fritéze
1 Pridať k obľúbeným

Kuracie prsia s medom a dijonskou horčicou v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 5 mins Čas varenia 20 mins Celkový čas 25 min
Teplota prípravy: 200  C

Popis

Kuracie prsia v kombinácii s medom a dijonskou horčicou sú skvelým príkladom, ako spojiť sladké a pikantné chute do jedného harmonického pokrmu. Tento recept je rýchly, jednoduchý a ideálny na každodennú večeru alebo aj slávnostnú príležitosť.

Ingrediencie

Postup na kuracie prsia s medom

  1. Presne tak, jednoduchosť často prináša najlepšie výsledky! Kuracie prsia jemne osoľte, okoreňte podľa chuti a vložte do teplovzdušnej fritézy predhriatej na 200 °C. Pečte ich približne 15–20 minút, aby dosiahli šťavnatú konzistenciu a boli dokonale prepečené. Verím, že vás tento recept osloví svojou lahodnou a jemnou chuťou!

  1. V malej miske dôkladne zmiešajte med s horčicou, čím vytvoríte lahodnú sladko-pikantnú zmes. Po vytiahnutí upečených rezňov ich ihneď jemne potrite touto zmesou, aby sa chute mohli hlboko vstrebať do štruktúry mäsa.

    Tieto rezne sú skvelým doplnkom k chrumkavým americkým zemiakom, sviežim zeleninovým šalátom, alebo po nakrájaní na plátky ich môžete vložiť do tortilly na prípravu lahodného wrapu. Prajem vám úspešnú prípravu a nech si na pokrme pochutnáte!

Tip

  1. 🔹 Pridaj trochu citrónovej šťavy do marinády – pár kvapiek citrónu zvýrazní chuť medovej horčice a dodá kuracím prsiam sviežosť.

    🔹 Použi dijonskú horčicu alebo zrnitú horčicu – dodá marináde bohatšiu chuť a jemnú pikantnosť.

    🔹 Nezabudni na čerstvé bylinky – petržlen, tymián alebo rozmarín krásne doplnia medovú sladkosť a obohatia celkový chuťový profil.

    🔹 Skús ľahké obalenie v jemnej strúhanke alebo mandliach – vytvorí extra chrumkavosť a jedinečnú textúru.

Kľúčové slová: Kuracie prsia s medom a dijonskou horčicou, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze
Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)