Chrumkavé gnocchi v teplovzdušnej fritéze

Celkový čas: 20 min Náročnosť: Začiatočnícke
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 0 Priemer: 0]

Chrumkavé gnocchi v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 5 mins Čas varenia 15 mins Celkový čas 20 min
Teplota prípravy: 200  C

Popis

Chrumkavé ňoky sú nielen zdravé, ale aj neuveriteľne variabilné, čo sa týka servírovania. Môžete ich servírovať ako hlavné jedlo so sviežou pestovou omáčkou, alebo ich doplniť orestovanou zeleninou a trochou parmezánu pre ľahký obed. Ako večera sú ideálne s domácou paradajkovou omáčkou alebo paradajkovým čatní. A ak hľadáte niečo na zahryznutie počas večerného filmu, jednoducho ich posypte obľúbeným korením a podávajte s dipom podľa vlastného výberu. Skvelé sú aj len tak, bez omáčky.

Ingrediencie

Postup na chrumkavé gnocchi

  1. Postup

    Teplovzdušnú fritézu predhrejeme na 200 stupňov.

  2. Do misky nasypte gnocchi a pridajte k nim soľ, korenie, mletú papriku a podľa chuti lahôdkové droždie alebo parmezán. Nakoniec všetko pokvapkajte olejom a dôkladne premiešajte, aby sa suroviny rovnomerne spojili.

  1. Gnocchi vysypeme do košíka teplovzdušnej fritézy a pečieme približne 12 až 15 minút do zlatista, pričom ich v polovici pečenia otočíme.

  1. Gnocchi chutia najlepšie, keď ich servírujete ešte teplé. Skvele sa hodia s domácim paradajkovým čatní, ktoré im dodá lahodnú a osviežujúcu chuťovú harmóniu. Nech vám výborne chutí!

Kľúčové slová: Gnocchi, Recepty do teplovzdušnej fritézy

Did you make this recipe?

Tag #wpdelicious and #deliciousrecipesplugin if you made this recipe. Follow @wpdelicious on Instagram for more recipes.

Pin this recipe to share with your friends and followers.

pinit
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.