Bylinkové steaky v teplovzdušnej fritéze

Porcie: 2 Celkový čas: 20 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 3 Priemer: 4]
Bylinkové steaky v teplovzdušnej fritéze
0 Pridať k obľúbeným

Bylinkové steaky v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 5 mins Čas varenia 15 mins Celkový čas 20 min
Teplota prípravy: 200  C Porcie: 2

Popis

Steaky ochutené čerstvými bylinkami sú skvelým spôsobom, ako si vychutnať lahodné a aromatické jedlo. Tento recept je jednoduchý, rýchly a ideálny na grilovanie alebo prípravu na panvici.

Ingrediencie

Postup na bylinkové steaky

  1. V roztopenom masle zmiešajte prelisovaný cesnak, všetky koreniny a nasekané bylinky, aby ste získali aromatickú marinádu. Touto zmesou dôkladne potrite steaky z oboch strán a nechajte ich marinovať minimálne jednu hodinu, aby sa chute dokonale prenikli.

    Následne umiestnite steaky do teplovzdušnej fritézy predhriatej na 200 °C. Fritujte ich približne 15 minút, alebo dlhšie podľa vašej preferovanej úrovne prepečenia, či už šťavnaté médium alebo viac prepečené. Verím, že sa podarí skvelé jedlo plné chuti! 😊🍖 Prajem vám dobrú chuť!

Tip

  1. Použi kombináciu rôznych byliniek – okrem klasického cesnaku a rozmarínu môžeš pridať tymián, oregano alebo šalviu, aby si získal ešte hlbšiu a aromatickejšiu chuť.

    🔹 Nezabudni na citrónovú šťavu – niekoľko kvapiek citrónovej šťavy do marinády pomôže zjemniť mäso a dodá mu sviežosť.

    🔹 Experimentuj s maslom – po upečení môžeš steaky potrieť bylinkovým maslom, ktoré sa krásne rozpustí na horúcom mäse a dodá mu ešte lahodnejšiu chuť.

    🔹 Nechaj mäso odpočinúť pred podávaním – po upečení ho nechaj pár minút odstáť, aby sa šťavy rovnomerne rozložili a steaky zostali dokonale šťavnaté.

Kľúčové slová: Bylinkové steaky, steaky, recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)