Bravčová krkovička s čerstvým rozmarínom v teplovzdušnej fritéze

Celkový čas: 37 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 0 Priemer: 0]
bravcova krkovicka
0 Pridať k obľúbeným

Bravčová krkovička s čerstvým rozmarínom v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 15 mins Čas varenia 20 mins Čas na odležanie 2 mins Celkový čas 37 min
Teplota prípravy: 185  C Kalórie: cca 380 kcal porcia

Popis

🍴 O recepte

Táto bravčová krkovička je šťavnatá, jemná a vďaka čerstvému rozmarínu získava krásnu arómu, ktorá premení obyčajný obed na gurmánsky zážitok. V teplovzdušnej fritéze sa pripraví rýchlejšie než v rúre a s menším množstvom tuku, no zachová si bohatú chuť a šťavnatosť. Ideálna voľba na rýchly víkendový obed alebo rodinnú večeru.

Ingrediencie

Postup na: Bravčová krkovička s čerstvým rozmarínom v teplovzdušnej fritéze

  1. Príprava mäsa: Plátky krkovičky jemne naklep, aby boli rovnomerné.

    • 💡 Tip: Naklepanie pomôže rýchlejšiemu a rovnomernejšiemu pečeniu.

  1. Marináda: Zmiešaj olivový olej, cesnak, citrónovú šťavu, rozmarín, soľ a korenie. Mäso potri a nechaj marinovať 1–2 hodiny (alebo cez noc v chladničke).

  1. Pečenie: Plátky vlož do košíka fritézy a peč pri 185 °C 20–25 minút, v polovici pečenia otoč.

  1. Dokončenie: Po upečení nechaj mäso odpočívať aspoň 5 minút, aby zostalo šťavnaté.

  1. Podávanie:

    Podávaj s grilovanými zemiakmi, čerstvým šalátom alebo restovanou zeleninou. Skvelo sa hodí aj domáca horčica či cesnakový dip.

Tip:

  1. Ak chceš ešte výraznejšiu chuť, pridaj do marinády lyžicu horčice alebo trochu medu – vznikne jemne sladkastý nádych, ktorý krásne kontrastuje s rozmarínom.

Kľúčové slová: pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze, Špízy z tofu v teplovzdušnej fritéze, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)