Bravčová sviečkovica s javorom a horčicou  v teplovzdušnej fritéze

Celkový čas: 38 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
Ohodnoť ma!
[Celkovo: 0 Priemer: 0]
Bravčová sviečkovica s javorom a horčicou  v teplovzdušnej fritéze
0 Pridať k obľúbeným

Bravčová sviečkovica s javorom a horčicou  v teplovzdušnej fritéze

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 20 mins Čas varenia 18 mins Celkový čas 38 min
Teplota prípravy: 180  C

Popis

Bravčová sviečkovica s javorovým sirupom a horčicou pripravená v teplovzdušnej fritéze je dokonalým spojením sladkých a pikantných chutí v modernom štýle varenia! Tento recept nielenže zvýrazňuje prirodzenú šťavnatosť sviečkovice, ale vďaka fritéze je jedlo rýchle, jednoduché a zdravšie.

Ingrediencie

Postup na bravčú sviečkovú s javorovím sirupom a horčicou

  1. V malej nádobe zmiešajte hnedý cukor, údenú papriku, talianske korenie, soľ, cesnakový prášok a korenie. Odložte nabok.

  1. Osušte sviečkovicu, aby ste odstránili nadbytočnú vlhkosť. Rovnomerne ju potrite olejom, aby sa dobre obalila, a posypte korením, pričom dbajte na rovnomerné rozmiestnenie po celom povrchu. Mäso potom uložte do misky, zakryte a nechajte v chladničke marinovať asi 15 minút.

  1. Medzitým si pripravte omáčku. V nádobe rozmixujte všetky prísady, aby ste získali hladkú omáčku. Odložte bokom. Prajeme vám dobú chuť

  1. Umiestnite sviečkovicu do spotrebiča s plechom. Spustite proces varenia.

  1. Po uvarení rozotrite polovicu omáčky po celom povrchu sviečkovice. Spustite proces varenia.

  1. V polovici pečenia potrite zvyšnú omáčku po celom povrchu karamelizovanej sviečkovice. Dokončite proces varenia.

  1. Po upečení nechajte sviečkovicu 10 minút odpočínúť, aby bola mäkšia. Sviečkovicu nakrájajte na plátky a podávajte. Prajeme vám dobrú chuť!

Tip

  1. Tento recept na bravčovú sviečkovicu s javorovým sirupom a horčicou je skutočne výnimočný! Môj tip na jeho vylepšenie: počas pečenia pridajte k sviečkovici niekoľko vetvičiek čerstvého tymiánu alebo rozmarínu. Tieto bylinky podčiarknu chuť mäsa a dodajú mu aromatickú vrstvu, ktorá osloví každého pri stole.

Kľúčové slová: Bravčová sviečkovica s javorom a horčicou  v teplovzdušnej fritéze, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze, plnená paprika v teplovzdušnej fritéze,
Recepty do teplovzdušnej fritézy
Privacy Overview

Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší používateľský zážitok. Súbory cookie ukladajú informácie vo vašom prehliadači a plnia funkcie ako rozpoznanie pri návrate na stránku, analýza návštevnosti alebo zapamätanie vašich preferencií. Viac informácií nájdete v našich Zásadách používania súborov cookies. Zásady ochrany osobných údajov Gdpr

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Policy on the Use of CookiesGDPR Privacy Policy (Sample Introduction)