Chrumkavé gnocchi z teplovzdušnej fritézy

Celkový čas: 20 min Náročnosť: Začiatočnícke
Prejsť na recept Tlač receptu
0 Pridať k obľúbeným
pinit
0 Pridať k obľúbeným

Chrumkavé gnocchi z teplovzdušnej fritézy

Náročnosť: Začiatočnícke Čas prípravy 5 mins Čas varenia 15 mins Celkový čas 20 min
Teplota prípravy: 200  C

Popis

Chrumkavé ňoky sú nielen zdravé, ale aj neuveriteľne variabilné, čo sa týka servírovania. Môžete ich servírovať ako hlavné jedlo so sviežou pestovou omáčkou, alebo ich doplniť orestovanou zeleninou a trochou parmezánu pre ľahký obed. Ako večera sú ideálne s domácou paradajkovou omáčkou alebo paradajkovým čatní. A ak hľadáte niečo na zahryznutie počas večerného filmu, jednoducho ich posypte obľúbeným korením a podávajte s dipom podľa vlastného výberu. Skvelé sú aj len tak, bez omáčky.

Ingrediencie

Instructions

  1. Postup

    Teplovzdušnú fritézu predhrejeme na 200 stupňov.

    1. Gnocchi v miske zmiešame s korením a soľou, mletou paprikou, lahôdkovým droždím alebo parmezánom, a napokon aj olejom.
  1. Gnocchi vysypeme do košíka teplovzdušnej fritézy a pečieme približne 12 až 15 minút do zlatista, pričom ich v polovici pečenia pootáčame.
  1. Odporúčam gnocchi podávať ešte teplé, napríklad spolu s domácim paradajkovým čatní

Kľúčové slová: Gnocchi, Recepty do teplovzdušnej fritézy
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.