recepty do teplovzdusnej fitezy, teplovzdušná fritéza, recepty, zdravé varenie, chrumkavé jedlá, bez oleja, rýchle a jednoduché recepty, nízkokalorické jedlá, domáca kuchyňa, pečenie v teplovzdušnej fritéze, vegetariánske recepty, mäso v teplovzdušnej fritéze, sladké dobroty, varenie v teplovzdusnej friteze,
Na panvici rozohrejte trochu olivového oleja a orestujte na ňom nakrájanú cibuľu, kým nie je priesvitná.
Pridajte nakrájané kurča a korenie (rascu, papriku, zázvor, škoricu) a varte, kým sa kurča neuvarí. Osoľte a okoreňte. Do zmesi pridajte nasekaný čerstvý koriander a nechajte vychladnúť. Vezmite polovicu štrúdľového cesta, na jeden koniec dajte lyžicu kuracej zmesi a preložte do trojuholníka.
Briouaty vložte do spotrebiča s plechom mierne potretým olejom alebo vystlaným papierom na pečenie. Spustite proces pečenia.
V prípade potreby pečte v dávkach, kým briouaty nie sú zlatohnedé a chrumkavé.