Ak chcete upiecť chutné pečené kuracie stehná vo fritéze takmer bez oleja, je dôležité mäso správne pripraviť. Namarinovať mäso zmesou korenia a nechať ho odstáť v chladničke sa odporúča ešte večer predtým ako ho budete fritovať. Podobný výsledok ale dosiahnete aj vtedy, ak to urobíte 30 – 40 minút pred pečením. Položte stehná na varnú plochu teplovzdušnej fritézy. Nastavte teplotu na 180 °C a kurča sa za 30-35 minút upečie do chrumkavej zlatohnedej farby.
Pred vložením stehien do zariadenia potrite mäso dvoma lyžicami oleja na varenie. Môžete si pripraviť aj marinádu z oleja na varenie a zo zmesi korenín. Položte stehná na varnú plochu teplovzdušnej fritézy. Nastavte teplotu na 180 °C a kurča sa za 30-35 minút upečie do chrumkavej zlatohnedej farby.
Nastavte teplotu na 180 °C a kurča sa za 30-35 minút upečie do chrumkavej zlatohnedej farby.