Na prípravu týchto chrumkavých pečených nugetiek v teplovzdušnej fritéze budeme potrebovať len niekoľko základných surovín, z ktorých najdôležitejšie sú kuracie prsia a parmezán. Okrem toho si pripravíme sušený cesnak, soľ a trošku oleja, vďaka ktorému sa nugetky krásne upečú do zlatista a chrumkava. Keďže teplota pri pečení presahovala 180 stupňov, zvolili sme olivový olej Borges Classic, ktorý je vhodný na varenie pri vyšších teplotách. Stačilo ním nugetky jemne posprejovať zvrchu
V miske ich rovnomerne obalíme parmezánom, soľou a cesnakovým korením.
Potom ich vložíme do teplovzdušnej fritézy a zľahka postriekame olejom.
Pečieme 10 minút pri 200 stupňoch.
Kuracie kúsky prehrabneme na druhú stranu a pečieme ešte 5 minút pri rovnakej teplote.