Jahňacie stehno v bylinkovej kruste je skutočnou lahôdkou pre milovníkov intenzívnych chutí. Jemné jahňacie mäso je obalené vo voňavej zmesi čerstvých byliniek, ktoré mu dodávajú neodolateľnú vôňu a chrumkavú textúru. Flageolety – jemné biele fazuľky – dopĺňajú tento pokrm svojou krémovou konzistenciou, obohatené o svieže bylinky. Toto jedlo je dokonalou harmóniou elegancie a domáceho pohodlia, ideálne na výnimočné chvíle. Bon appétit!
Pripravte krustu Všetky prísady zmiešajte v nádobe a odložte bokom.
Pripravte prílohu. Fazuľu flageolet zmiešajte so všetkými prísadami v nádobe.
Zapnite fritezu. Vložte stehno bez krusty do spotrebiča s plechom. Spustite proces pečenia.Pripravte prílohu. Fazuľu flageolet zmiešajte so všetkými prísadami v nádobe.
Vyberte stehno zo spotrebiča a na vrch mäsa rozložte krustu a pevne ju pritlačte.
Zapnite fritezu. Vložte stehno naspäť do spotrebiča s plechom.
Po vybratí stehna, fazuľu vložte do misky a prepecte v teplovzdusnej fritéze.
Ihneď podávajte