Jahňacie stehno v bylinkovej kruste je skutočnou lahôdkou pre milovníkov intenzívnych chutí. Jemné jahňacie mäso je obalené vo voňavej zmesi čerstvých byliniek, ktoré mu dodávajú neodolateľnú vôňu a chrumkavú textúru. Flageolety – jemné biele fazuľky – dopĺňajú tento pokrm svojou krémovou konzistenciou, obohatené o svieže bylinky. Toto jedlo je dokonalou harmóniou elegancie a domáceho pohodlia, ideálne na výnimočné chvíle. Bon appétit!
Pripravte krustu Všetky prísady zmiešajte v nádobe a odložte bokom.
Pripravte prílohu. Fazuľu flageolet zmiešajte so všetkými prísadami v nádobe.
Zapnite teplovzdušnú fritézu a pripravte plech. Vložte stehno bez krusty do spotrebiča na pripravený plech a spustite proces pečenia. Medzitým pripravte chutnú prílohu: zmiešajte fazuľu flageolet s pripravenými prísadami v nádobe, aby sa všetky chute dokonale prepojili. Verím, že výsledok bude lahodný a uspokojí vaše chuťové poháriky!
Vyberte stehno zo spotrebiča a na vrch mäsa rozložte krustu a pevne ju pritlačte.
Zapnite teplovzdušnú fritézu a pripravte plech. Vložte stehno naspäť do spotrebiča, aby ste pokračovali v procese pečenia. Tento krok zabezpečí dokonalé prepečenie a lahodný výsledok.
Po vybratí stehna, fazuľu vložte do misky a prepecte v teplovzdusnej fritéze.
Podávajte pripravené stehno okamžite, aby si zachovalo svoju šťavnatosť a plnú chuť. Vašu lahodnú prílohu z fazule flageolet podávajte ako dokonalý doplnok. Verím, že si na tomto jedle výborne pochutnáte! Dobrú chuť!